Retourbeleid Grow Direct

Items gekocht bij Grow Direct kunnen in de meeste gevallen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Wanneer je een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Je mag producten uit de verpakking halen, tenzij de verpakking verzegeld is.

Wanneer je er voor kiest producten te retourneren, vragen we je dit vooraf te melden door een email te sturen (incl. foto van het product) naar: info@growdirect.nl. Houd er rekening mee dat je producten terug moet sturen binnen 14 dagen nadat je ons geïnformeerd hebt.

LET OP! Je ontvangt van ons het retouradres zodra wij je retouraanvraag in goede orde hebben ontvangen.

Verwerking van jouw retour

Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort mits het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. De kosten voor het retour sturen naar de webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen binnen Nederland circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u producten bij ons heeft afgehaald geldt hier een termijn van 7 dagen voor.

Algemene retourregels

  • Artikelen dienen ongebruikt, compleet, in originele staat, in originele verpakking (inclusief eventuele plastic hoes) te worden geretourneerd.
  • Artikelen dienen in een omdoos verzonden te worden, zodat de originele verpakking niet beschadigd wordt door stoten en stickers onderweg. Ook dient het herroepingsformulier bijgevoegd te zijn. Indien deze ontbreekt, kunnen wij uw retour niet in behandeling nemen.
  • Bij het ontbreken van de originele verpakking, beschadiging of incomplete artikelen zullen wij het artikel niet retour nemen.

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden

Sommige producten die u via deze webshop koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

De volgende type artikelen kunnen niet worden geretourneerd:

  • Bederfelijke goederen of producten met een beperkte houdbaarheid.
  • Producten die verzegeld worden geleverd en die niet kunnen worden geretourneerd met een aangebroken zegel.
  • producten die speciaal voor u besteld of op maat gemaakt zijn.